Sphaerinda Lustrumboek ‘140 jaar soezend!’

Een boek geschreven ter ere van het 140 jaar bestaan en tevens het 28ste lustrum van Utrechtsche Studenten Sport Vereniging Sphaerinda. Een prachtig boekwerk met 350 pagina’s aan rijke Sphaerinda geschiedenis, alle balsporten omvattend, samengesteld door een redactie van zeven honorairen uit verschillende generaties. De publicatie haalde zelfs De Telegraaf, het Algemeen Dagblad/Utrechts Nieuwsblad en het DUIC.

Is het boek nog niet in uw bezit of bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? Schaf een exemplaar aan (of meer) en daarmee helpt u dit boekproject te bekostigen. De prijs is € 50,- plus € 10,- voor verzending. Mocht u het boek vóór einde 2022 nog bestellen dan schenkt de redactie groothartig de portokosten! Het boek is ook evt. op afspraak af te halen in Utrecht, Amsterdam of Den Haag. Betaling gaarne op rek. NL52RABO0354951025, t.n.v. Stichting Sphaerinda Beheer, o.v.v. Sphaerinda Lustrumboek, met eventuele vermelding van uw postadres.

Voor mogelijke vragen kunt u terecht op sphaerindaboek140@gmail.com, of bij het Sphaerinda bestuur (Dirk Boellaard, 06-33082124), dan wel bij de Redactie van het boek (Robbert Blij: 06-53359539).

De Redactie – Sjam Sjamsoedin, Rutger van Versendaal, Wijnand van Leeuwen, Robbert Blij, Hans Itjeshorst, Ewoud Sakkers, Jens Risberg

Artikel in De Telegraaf
Artikel in Algemeen Dagblad/Utrechts Nieuwsblad
Artikel in DUIC
Boekonthulling