Sphaerinda-Open 2021 (bij NRT**)

Beste tennisliefhebber,

Net als ieder jaar zal ook in 2021 door de U.S.S.V. Sphaerinda het Sphaerinda-Open tennistoernooi georganiseerd worden. Dit jaar zal van 2 augustus t/m 8 augustus de 103e editie gespeeld worden op de gravelbanen van U.L.T.V. Rhijnauwen. Hiermee is het Sphaerinda-Open het oudste tennistoernooien van Nederland. Daarnaast is U.S.S.V Sphaerinda een van de oprichters geweest van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB).

Tijdens de toernooiweek worden er verschillende activiteiten georganiseerd om de week voor alle aanwezigen zo bruisend mogelijk te maken. Voorbeelden hiervan zijn een barbecue met 200 bezoekers en thema-avonden. Ook slapen er 30 studenten in tenten op het terrein, die dus 24/7 aanwezig zijn en voor een unieke studentikoze sfeer zorgen.

Buiten het feit dat het toernooi in het teken staat van tennis van hoog niveau speelt gezelligheid elk jaar een grote rol. U.S.S.V. Sphaerinda is de enige studentensportvereniging die een Nationaal Ranglijsttoernooi organiseert. Hierdoor zijn er naast een hoog aantal deelnemende studenten ook veel studenten onder de toeschouwers aanwezig. Dit neemt niet weg dat op een toernooi van deze omvang en dit niveau ook veel andere tennisliefhebbers afkomen.

Graag nodigen wij jou uit om je in te schrijven voor ons prachtige toernooi op: www.mijnknltb.toernooi.nl

Met soezende groet,

De Toernooicommissie van het Sphaerinda-Open 2021

 

Douwe Röell (06-138 708 82)
Toernooidirecteur

Inschrijven Sphaerinda-Open